Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ανάθεμα Κραουνάκη σε Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Την κατάρα μου»!



Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων έστειλε… την κατάρα του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60!

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον «βράζει» όλη η Ελλάδα με...  

 
τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει ξεφύγει και θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό και «υγειονομικό καθοδηγητή» ακόμα και των Ελλήνων πολιτών που τυχαίνει να είναι και μεγαλύτερης ηλικίας από αυτόν.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών άνω των 60 ετών και το πρόστιμο των 100 ευρώ και ήταν ξεκάθαρος.

«Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου».

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο Γρηγόρης Πετράκος δήλωσε: «Άστο, άστο γιατί υπάρχει μια παραφιλολογία που δεν θέλω να σχολιάσω».

Όσον αφορά το ελληνικό κίνημα #metoo, αποκάλυψε πως: «Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς. Εκείνο το βράδυ που έσκασε μίλησα με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά μετά τον έχασα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του.
«Η Μελίνα Μερκούρη ήταν αυτοεξόριστη στο Παρίσι όταν πέθανε η μάνα της. Η χούντα της έδωσε το δικαίωμα να έρθει για την κηδεία. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή», τόνισε.