Υλικά
- 1 λίτρο φρέσκο γάλα
 - 4 κ. σ. κόρν φλαουρ
 - 150 γρ. ζάχαρη
 - 1 κ. σ. βούτυρο
 
- 3 αβγά
 - 1 βανιλίνη ή ξύσμα λεμονιού
 - 250 γρ. φύλλο κρούστας
 - 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
 - Ζάχαρη άχνη ή μέλι
 - Κανέλα σκόνη
 
 
Εκτέλεση 
 
Βήμα 1 
Διαλύστε το κόρν φλαουρ σε 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα. 
 
Βήμα 2 
Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία το υπόλοιπο γάλα και προσθέστε το διαλυμένο κορν φλάουρ. 
 
Βήμα 3 
Συνεχίστε το ζέσταμα ανακατεύοντας αδιάκοπα μέχρι να πήξει η κρέμα. 
 
Βήμα 4 
Σβήστε τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα αβγά ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα μέχρι να ομοιογενοποιηθεί η κρέμα. 
 
Βήμα 5 
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρώς ένα ταψί. 
 
Βήμα 6 
Απλώστε ένα φύλλο κρούστας να καλύπτει και τα τοιχώματα του ταψιού, βουτυρώστε και επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μισά φύλλα. 
 
Βήμα 7 
Ρίξτε την κρέμα στο ταψί και επαναλάβετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα. 
 
Βήμα 8 
Χαράξτε σε κομμάτια και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. 
 
Βήμα 9 
Αφήστε να κρυώσει και πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.