Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Περιπλέκεται η υπόθεση: «Δεν χτύπησε ο αστυνομικός τη σύντροφό του-Ξυλοκοπήθηκαν και οι δύο από ομάδα ΔΙΑΣ»

Μία άκρως περίεργη υπόθεση αναμένεται να ερευνήσει η αστυνομία, προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια, σχετικά με το τι έγινε τελικά στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου, όπου χθες Πέμπτη, συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να ξυλοκόπησε την 19χρονη σύντροφό του.


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν την 19χρονη και να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό συνάδελφό τους. 

Λίγες ώρες μετά όμως η 19χρονη κοπέλα, ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της ότι ο ξυλοδαρμός επήλθε από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που εισέβαλαν στο σπίτι όπως λέει και όχι από τον σύντροφό της.

Πώς έφτασε ο ομάδα ΔΙΑΣ έξω από το διαμέρισμα του αστυνομικού και της κοπέλας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γείτονες του 21χρονου άκουσαν φωνές από το διαμέρισμά του και τη νεαρή σύντροφό του να ζητάει βοήθεια, αφού ο 21χρονος την ξυλοκοπούσε, και αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να εισέλθουν στο διαμέρισμα από τη μπαλκονόπορτα, να διασώσουν τη 19χρονη κοπέλα, και να συλλάβουν τον 21χρονο αστυνομικό.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, όπου υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέλφων του, καθώς εισήλθαν στο σπίτι του χωρίς ένταλμα.
Τι ισχυρίζεται η 19χρονη

Η 19χρονη εμφανίζεται τώρα να καταγγέλλει ξυλοδαρμό σε βάρος της από τους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του περιστατικού και όχι από τον σύντροφό της.

Ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί την κοπέλα, δηλώνει στο sputniknews.gr ότι: «Δεν υπήρξε χειροδικία μεταξύ τους αλλά και οι δυο ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους».

Παράλληλα, ο δικηγόρος δηλώνει πως υπάρχουν και φωτογραφίες – αποδεικτικά στοιχεία.

Περαιτέρω έρευνα θα πραγματοποιήσουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να λυθεί το κουβάρι.