Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Οι υπερδομές προχωράνε και εμείς αποβλακωνόμαστε με αίμα και τσόντα στην TV…


Διονυσία Αντύπα

Περί σεξουαλικής κακοποίησης δύο πράγματα έχω να παρατηρήσω:

1/ Κάθε φορά που ανασκαλεύουν ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων (τα οποία εξάπτουν τη φαντασία) κάτι θέλουν να κρύψουν. Με τούτα και με τ᾽αλλα γέμισε η Ελλάδα εισβολείς που στο μεταξύ, εδραίωσαν και τη θέση τους, ενώ ετοιμάζονται οι υπερδομές. Επίσης... 

 
οι αμειβόμενες ιστοσελίδες και τρολ επιλέγουν τους θύτες. Αν πχ είναι από τους εισβολείς, τότε σιωπούν και ο θόρυβος καταλαγιάζει εντός της ημέρας, αφού προέρχεται μόνο από λίγους διαδικτυακούς που δεν φοβούνται τη ρετσινιά του ᾽᾽ῤατσιστή᾽᾽.

2/ Η...διαστροφή της ᾽᾽κλειδαρότρυπας᾽᾽ φαίνεται πως έχει μετατρέψει αρκετούς σε κανονικούς ηδονοβλεψίες χωρίς εισαγωγικά. Για τέτοια θέματα (καυτά) ψάχνουν και μαθαίνουν τα πάντα με αδιανόητες λεπτομέρειες.

Όταν μήνες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι γύρισα στην Ελλάδα, έμεινα έκπληκτη (και ακόμα είμαι) με τις λεπτομέρειες που αντάλλασσαν μεταξύ τους οι διαδικτυακοί φ/β για μια γυναίκα στα προάστια του Παρισιού που είχε φιλοξενήσει κάποιους από τους τρομοκράτες! Για τα τραγικά γεγονότα δεν είχαν ιδέα, για τον κίνδυνο που ερχόταν και σε εμάς, ούτε μυρουδιά, ενώ το 15 μόλις είχαν ανοίξει τα σύνορα. Ήξεραν όμως και τι βρακί φορούσε η άσχετη γυναίκα και φυσικά τι λογής σχέσεις είχε με τους τρομοκράτες!. Που τα έμαθαν όλα αυτά! όταν στη Γαλλία, ίσα που την είχαν αναφέρει μια και μόνη φορά στις ειδήσεις.

Φαίνεται πως η ελληνική…εκπαιδευτική tv με όλη την παραπληροφόρηση, έχει προσθέσει περίεργα βίτσια σε μερίδα του πληθυσμού.

***Ξεκινάει η κατασκευή των #υπερδομών και σε κάποιες χώρες έχει σφυρίξει το #τέλος της #πανδημίας φοβάμαι ότι εμείς στο Βιλαμπάχο ακόμα θα τρίβουμε…