Υλικά
- 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3/4 φλ. τσαγιού μικρές γλυκές πιπεριές
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 8 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
- 700 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου
- 1/4 φλ. τσαγιού νερό
- Αλάτι, ππέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Βήμα 2
Προσθέστε αλάτι, τα ντοματίνια και το θυμάρι και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε στο σκεύος τα φιλέτα μπακαλιάρου και το νερό, αλατοπιπερώστε, σκεπάστε και ψήστε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο μπακαλιάρος, παραμένοντας ζουμερός.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με τα κλωναράκια του θυμαριού και σερβίρετε.
Βήμα 2
Προσθέστε αλάτι, τα ντοματίνια και το θυμάρι και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε στο σκεύος τα φιλέτα μπακαλιάρου και το νερό, αλατοπιπερώστε, σκεπάστε και ψήστε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο μπακαλιάρος, παραμένοντας ζουμερός.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με τα κλωναράκια του θυμαριού και σερβίρετε.