- 1 κ. σ. και 1/2 φλ. τσαγιού dressing για ασιατική σαλάτα
- 450 γρ. άψητες γαρίδες, καθαρισμένες και ξεφλουδισμένες
- Σφήνες λάιμ
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε τη 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τις γαρίδες.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε ανακατεύοντας για 1 λεπτό.
Βήμα 3
Προσθέστε και το υπόλοιπο dressing και μαγειρέψτε μέχρι οι γαρίδες να γίνουν ροζ, για 1-2 λεπτά ακόμη.
Βήμα 4
Σερβίρετε, στύψτε από πάνω το χυμό λάιμ και πασπαλίστε με τον κόλιανδρο.