Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Βρετανία: Πασίγνωστη ηθοποιός κακοποιούσε σεξουαλικά 13χρονη – Την μεθούσαν με ρούμι



 Σοκ προκαλεί η είδηση πως η πασίγνωστη ηθοποιός, Zara Phythian, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία Doctor Strange, καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση για την σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού ηλικίας 13 έως 15 ετών

Ο... 
 
 
σύζυγος της Phythian, Victor Marke, καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση για την από κοινού κακοποίηση του ίδιου θύματος, καθώς και για την άσεμνη επίθεση σε ένα δεύτερο κορίτσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail.

Ανακοινώνοντας την ποινή, ο δικαστής Mark Watson είπε στο ζευγάρι ότι πιστεύει πως η έναρξη της σεξουαλικής κακοποίησης του κοινού θύματος είχε προσχεδιαστεί εκ των προτέρων.

Η Phythian, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπάτς στην ταινία της Marvel, Doctor Strange, κατηγορείται ότι μέθυσε το έφηβο κορίτσι με ρούμι και στη συνέχεια την ανάγκασε να εκτελέσει σεξουαλική πράξη στον σύντροφό της.

Η 36χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Victor Marke, κακοποιούσαν το κορίτσι «μία ή δύο φορές το μήνα» στο σπίτι τους επί τρία χρόνια από το 2005.

Ο δικαστής είπε στον Marke: «Σας θεωρώ ως την κινητήρια δύναμη πίσω από την κακοποίηση. Ήσασταν σαφώς ενήμερος για το πρώτο περιστατικό, αλλά προσποιούσασταν ότι κοιμόσασταν».

Ο «δάσκαλος» πολεμικών τεχνών και Taekwondo Marke, 59 ετών, στη συνέχεια έκανε σεξ με τη μαθήτρια περίπου 20 φορές σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Το θύμα, το οποίο δεν μπορεί να κατονομαστεί, περιέγραψε το ζευγάρι ως χαρακτήρες από την ταινία «Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ» και είπε ότι ο Marke την απείλησε ενώ την διέταζε να κινηματογραφεί την κακοποίηση.

Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο για 14 κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας, ενώ ο Marke καταδικάστηκε για τέσσερις ακόμη κατηγορίες ασελγούς επίθεσης εναντίον ενός άλλου έφηβου κοριτσιού.