Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Μαχαίρωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά να κάψει το σπίτι τους - Η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο


Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας... 


 

Αθηνών κρατείται πλέον ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας, που τα ξημερώματα του Σαββάτου ανασύρθηκε νεκρή από πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων. Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος δεν έχει ακόμη ομολογήσει την πράξη του ενώ η επικοινωνία μαζί του με τους αστυνομικούς είναι αρκετά «προβληματική». Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.