Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλούν οι δυο μητροκτονίες σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο


Στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της...  


 

μια 79χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του γιού της. Στο Ηράκλειο ένας 42χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου με καδρόνι την μητέρα του.

Δύο γυναίκες 67 και 79 χρόνων. Νεκρές από τα χέρια των ίδιων των παιδιών τους. Δυο τραγωδίες-καρμπόν με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Ο 50χρονος έσφαξε τη μητέρα του

Τα κλειστά παντζούρια και η έντονη μυρωδιά από το διαμέρισμα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ανησύχησαν τους κατοίκους της γειτονιάς. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί.

«Την βρήκαν στο μπάνιο, μέσα ξαπλωμένη αλλά μετά είδαμε που ήρθε η ασφάλεια, όλοι οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα και λέμε κάτι έγινε», σχολίασε γειτόνισσα του θύματος.

Σύμφωνα με τους γείτονες το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου διέμενε το θύμα με το γιο της, τα παντζούρια είναι κλειστά για τουλάχιστον 2 ημέρες ενώ ο 50χρονος έχει να εμφανιστεί στη γειτονιά για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Την ηλικιωμένη βρήκε χθες το μεσημέρι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης ο μεγαλύτερος γιος της που ανησύχησε, καθώς η μητέρα του δεν έδινε σημάδια ζωής τα τελευταία 24ωρα. Αμέσως οι υποψίες έπεσαν στον μικρότερο γιο του θύματος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι γείτονες μάλιστα αρκετά συχνά γίνονταν μάρτυρες των τσακωμών γιου και μητέρας.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με τα ρούχα της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, φέροντας τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, στη δεξιά τραχηλική χώρα, ενώ ο 50χρονος γιος της ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία.

Σκότωσε τη μητέρα του με καδρόνι

Η δεύτερη άγρια δολοφονία συνέβη στο Ηράκλειο. Θύμα μια 67χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 42χρονου γιου της.

Ο 42χρονος για άγνωστο λόγο καυγάδισε με την μητέρα του λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια χτύπησε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα με καδρόνι που βρήκε μέσα στο σπίτι….

«Εγώ τον είδα και τρόμαξα, μου λέει αυτός καλησπέρα Μαρία. Τον είδα φευγάτο, φοβήθηκα. Εγώ τον φοβόμουν, τον έβλεπα και φοβόμουν», ανέφερε γειτόνισσα του θύματος.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα ήρθαν αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη. Την γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα, νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ ο γιος της, στεκόταν από πάνω της και κοιτούσε αποσβολωμένος το άψυχο σώμα της μητέρας του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον μητροκτόνο ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.