Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Η Βούλα Παπαχρήστου παρέδωσε το μετάλλιο της, στην εικόνα της Παναγίας στoν Άγιο Χρυσόστομο Δράμας



Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, παρέδωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2018 στο Βερολίνο, στην εικόνα της Παναγίας του Ι. Ν. Αγ. Χρυσοστόμου στη Δράμα. 
 
Η... 

 
Βούλα Παπαχρήστου υλοποίησε το τάμα της! Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τριπλούν, παρέδωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2018 στο Βερολίνο, στην εικόνα της Παναγίας του Ι. Ν. Αγ. Χρυσοστόμου στη Δράμα. 
 
Το μετάλλιο παρέλαβε ο πάτερ Γεράσιμος, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων για την ιδιαίτερη αυτή κίνηση: «Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχτούμε την παγκόσμια πρωταθλήτρια, κυρία Βούλα Παπαχρήστου, η οποία το 2018 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τη βοήθεια της Παναγίας». Μάλιστα, ο πάτερ Γεράσιμος στάθηκε στο γεγονός ότι η Παπαχρήστου πήρε την ξαφνική απόφαση να ταξιδέψει μέσα στη νύχτα από την Αθήνα για την Δράμα και το πρωί να εκκλησιαστεί στον εν λόγω ναό ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιήσει το τάμα της παραδίδοντας το χρυσό μετάλλιό της. 
 
Κλείνοντας, ο πάτερ Γεράσιμος την ευχαρίστησε και της ευχήθηκε να είναι πάντα άξια και στον αθλητισμό και στην οικογένειά της. Η Βούλα Παπαχρήστου, με τη σειρά της είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αφήνω εδώ, στον Ιερό Ναό Αγίου Χρισοστόμου Δράμας το μετάλλιο αυτό. Μετά και από προσωπική επαφή που έχουμε όλη οικογένειά μας με τον πάτερ Γεράσιμο είχα πει ότι θέλω να αφήσω αυτό το μετάλλιο στον ιερό ναό του πάτερ, στην Παναγία. Είναι βαθιά συγκίνηση για εμένα γιατί με πίστη και με όλη την ευλογία της τα κατάφερα».