Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Μητέρα κατά λάθος, κλείδωσε το παιδί της στο όχημα - Έσπασαν το τζάμι οι Αστυνομικοί και απεγκλώβισαν το ανήλικοΜε κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και του ΕΚΑΒ, γυναίκα οδηγός και μητέρα, ζήτησε βοήθεια καθώς από εσφαλμένη κίνηση κλείδωσε το ανήλικο παιδί της στο όχημά της

Η... 

 
κλήση στους τηλεφωνητές των Κέντρων της Άμεσης Δράσης και του ΕΚΑΒ, ήταν από τη μητέρα ανηλίκου, η οποία έντρομη είχε αντιληφθεί ότι το ανήλικο παιδί της ήταν εγκλωβισμένο στο όχημά της και ζητούσε βοήθεια.

Το όχημα, σταθμευμένο επί της Ελευθέρου Ανθρώπου και Ευξείνου Πόντου στη Γλυφάδα (24/09-09.45), κλείδωσε και η μητέρα έντρομη αντιλήφθηκε ότι το ανήλικο παιδί της ήταν στο εσωτερικό του.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ και διασώστες του ΕΚΑΒ. Σε αυτοψία στο σημείο και διαπίστωση του κινδύνου ζωής για το ανήλικο με σύμφωνη γνώμη της μητέρας και κατόχου του οχήματος, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε θραύση του κρυστάλλου στο παράθυρο του οχήματος κι απεγκλώβισαν το ανήλικο, το οποίο παρέδωσαν με ασφάλεια στη μητέρα του.