Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ


 
Ακόμα περιμένουμε να δημοσιευτούν, όπως συνηθίζεται  από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί,  αν τυχόν έχουν πέσει θύματα και άλλα παιδιά, τα... 
 

στοιχεία και η φωτογραφία του Ιρακινού παιδεραστή, παιδοβιαστή, ο οποίος στα τέλη του Αυγούστου του 2022 βίασε με αγριότητα και κακοποίησε μια 12χρονη Κατερινιώτισσα, την οποία είχε παρασύρει από την πλατεία Μακεδονίας της Κατερίνης.

Το θέμα τότε δεν είχε λάβει διαστάσεις και αποσιωπήθηκε, ώσπου ήρθε στη δημοσιότητα με αφορμή την καταγγελία του δημοτικού σύμβουλου Τάκη Λεμονόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο για τον βιασμό και την απάντηση προς αυτόν του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου ότι "δεν ήταν βιασμός, αλλά μία ασέλγεια" που προκάλεσε την μεγάλη οργή της μητέρας της 12χρονης κατά του Κουκοδήμου, για τον οποίον είπε, μεταξύ άλλων, ότι "λέει ψέματα για αυτό το τέρας που βίασε άγρια το παιδί μου".

Ο Ιρακινός παιδοβιαστής βρίσκεται προφυλακισμένος, ενώ η μητέρα και η οικογένεια του μικρού κοριτσιού περνάει τον δικό της Γολγοθά, αλλά εκκωφαντική είναι και η σιωπή πολιτικών, κομμάτων και λοιπών παραγόντων της Πιερίας για αυτό το φρικιαστικό γεγονός. Δεν έχουμε δει ακόμα ούτε μία ανακοίνωση καταδίκης, ούτε μια κίνηση συμπαράστασης προς το αθώο θύμα και την οικογένειά της. 

Και μάλιστα την ίδια στιγμή που η Ελλάδα συγκλονίζεται από την περίπτωση των παιδοβιαστών του Κολωνού.