Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Κόρες Πιερίων: Δωρεά προς την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης


Σε μία άκρως πρωτότυπη δωρεά, προς την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, προχώρησε σήμερα ο σύλλογός μας!
Συγκεκριμένα, δωρίστηκαν...  

 
δύο παιδικά ποδήλατα, ειδικά διαμορφωμένα και εξοπλισμένα με στατώ ορού.
Σκοπός της δωρεάς μας αυτής είναι να γίνει λίγο πιο ευχάριστη η νοσηλεία για τους μικρούς ασθενείς, πάντα στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο σύλλογός μας.
Ο διοικητής του νοσοκομείου μας, Κος Γεώργιος Χατζηγεωργίου, αλλά και ιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου μας, μας καλωσόρισαν, μας ευχαρίστησαν και μας συνεχάρηκαν για την ξεχωριστή αυτή δωρεά μας.
Εμείς δηλώσαμε ότι βρισκόμαστε στη διάθεσή τους σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί και συμφωνήσαμε σε μια κοινή μελλοντική συνεργασία.
Τέλος, θα θέλαμε να σας πούμε πως το εγχείρημα αυτό δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας.
 

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την συνδρομή σας στην υλοποίηση της δράσης μας αυτής και ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
τον Κο Παύλο Λαζαρίδη Παυλος Λαζαριδης (Lazaridis-bikestore) για την ειδική τροποποίηση και την τοποθέτηση των στατώ ορού επάνω στα ποδήλατα και τον Κο Αντώνη Λολοσίδη για την χορήγηση των μεταλλικών στατώ ορού.
Στόχος μας παραμένει η ανακούφιση των αδυνάτων και των παθόντων και απώτερος σκοπός μας η θεσμική ενδυνάμωση του συλλόγου μας καθώς και η επιτέλεση του φιλανθρωπικού του έργου.
Επιφυλασσόμαστε σε νέες καινοτόμες ιδέες και δράσεις!

*Τις φωτογραφίες έχει τραβήξει ο Παναγιώτης Καρανάτσης.
 

Κόρες Πιερίων