Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...


ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ Σ.ΣΤΑΘΜΟΥ

Αυτο ειναι νεο εργο σχετικα το οποιο κατα καιρους λαμβανει την οποια συντηρηση καπου ανοιξη αν θυμαμαι εκλεισε ο δρομος για να διορθωσουν το αρχικό αισχος κακοτεχνια, που...  


 

οι σχαρες ηταν πιο χαμηλα,""πεφταν"" μεσα οι ροδες και ο θορυβος στα υψη, ταλαιπωρησαν τους οδηγους, ξοδευτηκαν εργατοωρες, μεροκαματα που επιβαρύνθηκαν οι φορολογουμενοι αυτης της μιζερης πολης, ξοδευτικαν υλικα-μεσα συντηρησης, που επιβαρύνθηκαν οι φορολογουμενοι αυτης της μιζερης πολης και ΣΗΜΕΡΑ κοιταξτε κοσμε τα αποτελεσματα τους...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΉΚΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.... ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ...


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ...!!!! (Η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ).
ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ;;; (δοκιμαστε να περασετε σαν πεζος απο αυτο το υπογειο. 

ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ .....)

ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

Υ. Γ.  Υπάρχει φιλοτιμο να παραιτηθεί ενας από την παραταξη σας και ας μην φταιει αυτος ,αφου ανήκει σε ιδιο χωρο με ανίκανους και σνθρωπους που δεν θελουν να προσφέρουν τα αυτονόητα;;;!!!!!

Ε.Ε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ