Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Σε κλοιό και οι πελάτες- βιαστές – Δεν αποκλείουν οργανωμένο κύκλωμα


Απαντήσεις στα ηλεκτρονικά αρχεία του 53χρονου, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε μια 12χρονη στον Κολωνό, αναζητούν για την δράση του, οι αστυνομικοί.

Oλα... 
 
 
τα πρόσωπα που φαίνεται ότι εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδεραστίας που είχε στήσει ο 53χρονος στον Κολωνό, ξεσκονίζει η Αστυνομία, ώστε να μην ξεφύγει κανείς από τη Δικαιοσύνη. Παράλληλα οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό κινητά, τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προκειμένου να εντοπίσουν εάν υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα.

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων (κακούργημα) και οπλοκατοχή (πλημμέλημα) ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, από την εργαστηριακή διερεύνηση του κινητού του 53χρονου και της 12χρονης διαπιστώθηκε ότι ο τηλεφωνικός αριθμός του 42χρονου ήταν καταχωρημένος ως «ο πελάτης».

Mάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ίδιος ο 53χρονος μετέφερε το κορίτσι στη στάση του μετρό Σεπόλια όπου οι ασελγείς πράξεις γίνονταν μέσα σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη στους αστυνομικούς, φαίνεται πως είχε βιαστεί τουλάχιστον από 10 άτομα, ωστόσο εκτιμάται ότι ο αριθμός είναι πολλαπλάσιος των 10. Μάλιστα, άλλες φορές οι ασελγείς πράξεις γίνονταν σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο στο οποίο την πήγαινε ο 53χρονος, με το κορίτσι να μην γνωρίζει την τοποθεσία.

Την ίδια ώρα, οι εν δυνάμει «πελάτες» που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συνευρεθούν ερωτικά με το παιδί εκτιμάται ότι θα βρεθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια μέσω των ip των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών.

«Δεν έχει καν εικόνα έφηβης»

Η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε ότι «η 12χρονη, δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί» και πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια, ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού»

«Η ζωή αυτού του παιδιού έχει καταστραφεί.... Η οικογένεια ανακάλυψε μηνύματα, με τον 53χρονο και αμέσως -με τις βαλίτσες- καθώς βρισκόταν στο σπίτι της θείας του, εκτός Αθηνών, πήγαν στο Ανηλίκων και κατήγγειλαν το γεγονός», είπε η κα Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος ανέφερε ακόμα: «Ο "κύριος" αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί».

«Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης, το πιστεύω. Για να υπάρχει τόση οργάνωση, πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί. Για έναν μήνα και, η ΓΑΔΑ, έψαχνε την υπόθεση, γι' αυτό και είχε επαναπαυθεί ο 53χρονος» είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν και συνεργοί του 53χρονου.

«Το παιδί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε ακόμα, ενώ είπε πως το κοριτσάκι πήγαινε σχολείο κανονικά.

Η μητέρα της ανήλικης δήλωσε στη δικηγόρο ότι έστειλε υβριστικά μηνύματα στον κατηγορούμενο αλλά μίλησε και στη συζυγό του, η οποία της ζήτησε να μην κάνει καταγγελία.

Δεν αποκλείουν οργανωμένο κύκλωμα

Την ίδια ώρα οι Αρχές ερευνούν πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οργανωμένου κυκλώματος, καθώς διαπιστώνεται ότι ορισμένοι από τους «πελάτες» χρησιμοποιούσαν κινητά φαντάσματα για τις επικοινωνίες τους, τα λεγόμενα πακιστανικά.

Παράλληλα οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση 4-5 ατόμων που είτε εμφανίστηκαν ως «πελάτες» για τη 12χρονη, είτε φέρεται να βοηθούσαν τον 53χρονο στα νοσηρά του σχέδια.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος είχε φτιάξει προφίλ του παιδιού με φωτογραφίες σε άσμενες πόζες και βαμμένο σαν μεγάλη γυναίκα σε όλες τις σελίδες των social media τις οποίες διαχειριζόταν ο ίδιος και μάλιστα εν αγνοία της 12χρονης.

Εκτός αυτού εντοπίστηκε και το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο ίδιος σε chat γνωριμιών με τίτλους και επωνυμίες που δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν.

Εν τω μεταξύ, ποινική δίωξη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία σε βάρος όχι μόνο του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι. Ο 53χρονος απολογείται την Τετάρτη.