Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Κατερίνη


Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε αυτές και η διαβούλευση με στόχο... 


 

την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την μείωση των εισοδημάτων αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιείται η ημερίδα στην Κατερίνη, την Κυριακή 04/12/2022 και ώρα 18.00 στο συνεδριακό κέντρο “ΕΚΑΒΗ” με θέμα τις έξι εθνικές προτεραιότητες που παρουσιάστηκαν στην ΔΕΘ από τον Αλέξη Τσίπρα και ομιλητές τους βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου και Γεώργιο Τσίπρα με καλεσμένους τους τοπικούς φορείς, τις παραγωγικές δυνάμεις, τους εκπροσώπους της κοινωνίας και όλους τους πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες τους και τον τρόπο που απαντούν σε αυτές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναλυθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος και να εκκινηθεί η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και να καταδειχθεί η διασύνδεση των θέσεων των ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα συμμετέχουν σε αυτή τόσο στελέχη του κόμματος όσο και εκπρόσωποι των φορέων της οικονομικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής ζωής της περιοχής.
Θέλουμε την κοινωνία αρωγό για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και τον τόπο μας.