Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Κυριακή με ανοικτά καταστήματα


Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα της χώρας σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 20:00, σύμφωνα με ανακοίνωση...  

 
του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), στο πλαίσιο του εορταστικού τετραήμερου που ξεκίνησε την Παρασκευή με την Black Friday και ολοκληρώνεται αύριο με τη Cyber Monday.

Μετά την Black Friday, ο ΣΕΛΠΕ επισήμανε ότι «και την Δευτέρα 28/11/2022 Cyber Monday οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».

Καταλήγοντας, ο ΣΕΛΠΕ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι «οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων».

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει προκηρύξει για σήμερα, 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου, «ενάντια στην εμμονή της κυβέρνησης και του υπουργείου Ανάπτυξης να λειτουργήσουν τα καταστήματα, χωρίς απολύτως καμία λογική» όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Ποια Κυριακή θα είναι ξανά ανοιχτά τα καταστήματα

Οι επόμενες Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ εντός του 2022 είναι η Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 (η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα) και η Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 (η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα).