Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Στα βράχια της πτώχευσης ο Δήμος Θεσσαλονίκης


Στα βράχια της πτώχευσης οδηγείται ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Όλα τα τελευταία χρόνια, εισπράττει περίπου τα μισά έσοδα ετησίως, σε σχέση με τις ανώτατες εισπράξεις που είχε σημειώσει στο παρελθόν.

Απέτυχε παταγωδώς... 

 
να επενδύσει στον μηδενισμό της ενεργειακής του δαπάνης για κτήρια και εγκαταστάσεις και τώρα πληρώνει και αυτός την κιλοβατώρα 5 και δέκα φορές πάνω, αλλά… με τα χρήματα των εξαθλιωμένων Ελληνίδων και Ελλήνων της Θεσσαλονίκης.

Αδιαφόρησε επί τρία χρόνια για τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, καταλήγοντας ο πανευρωπαϊκός loser στην είσπραξη πολύτιμων κεφαλαίων από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βάρεσαν κόκκινο οι έκτακτες επιδοτήσεις από την Κυβέρνηση, χωρίς τις οποίες ήδη δεν θα είχαμε να πληρώσουμε το ρεύμα και την ύπαρξή μας ως Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ήδη παραδέχθηκε ζημία δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Και έτσι όπως πηγαίνει, Σεπτέμβριο του 2023 θα ανακοινώνει (ή θα πασχίζει να αποκρύψει με λογιστικά τερτίπια") ζημία 20 και 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια ώρα, πριν αλλάξει με την ψήφο του λαού της Θεσσαλονίκης η διοίκηση του Δήμου μας…

Κανείς δεν μπορεί να επικαλείται πως δεν ήξερε…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής