Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Υποβόσκει κόντρα Μητσοτάκη- Μαρινάκη πίσω από τις παρακολουθήσεις


 
 
  Στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρωθυπουργός απάντησε στις κατηγορίες του εκπροσώπου του Ολυμπιακού για την ύπαρξη “εγκληματικής οργάνωσης” στο ποδόσφαιρο. Είπε ότι...  

 
τα προηγούμενα 3 χρόνια που ο Ολυμπιακός έπαιρνε το πρωτάθλημα δεν υπήρχε “εγκληματική οργάνωση” και υπάρχει τώρα και ζήτησε να πάρει θέση η ΠΑΕ για τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ομάδας. Στα όσα είπε ο πρωθυπουργός απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όχι ως ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, αλλά ως ιδιοκτήτης της Alter Ego media, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι γίνονταν παρακολουθήσεις αλλά αρνήθηκε την συμμετοχή της κυβέρνησης και του ιδίου. Πως θα μπορούσε άλλωστε.
 
 Πέραν του κυρίου Ανδρουλάκη ο οποίος έκανε “σημαία” την υπόθεση του, βλέπουμε ότι αυτός που αντιδρά, ίσως είναι ο μόνος, περισσότερο από τους άλλους είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένα πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό, άσχετα με το αν ήταν ή όχι, ή ένα πρωτάθλημα, άσχετα με το εάν θα χαθεί ή όχι, είναι η αιτία. 
 
Κατά πάσα πιθανότητα πίσω από όλο αυτό κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα και ένας πόλεμος ελέγχου κάποιων τομέων της ελληνικής οικονομικής ζωής. Το σίγουρο είναι ότι οι επιχειρηματίες διαθέτουν τα ΜΜΕ ώστε να κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα εάν είναι και ιδιοκτήτες ομάδων με πολύ κόσμο τα πράγματα για την εκάστοτε κυβέρνηση δυσκολεύουν περισσότερο. Το άλλο σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη πρέπει να δώσουν απάντηση στον κόσμο και κυρίως σε αυτούς που φέρονται ότι παρακολουθούνταν.
 
 Πρέπει να μάθουμε ποιοι ασκούν τέτοιες πρακτικές και εάν αυτά είναι συκοφαντίες ποιοι τις προωθούν και γενικότερα οι υπεύθυνοι και στις δύο περιπτώσεις να τιμωρηθούν. Εάν δεν γίνει αυτό, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η κόντρα θα βαθαίνει και πλησιάζουν εκλογές. Εκτός και εάν προκύψει μεσολάβηση από πρόσωπα που έχουν καλή σχέση και με τις δύο πλευρές....
 
elkosmos.gr