Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Θρήνος στις Σέρρες: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον 11χρονο Βασίλη


Θρήνος χωρίς τέλος στις Σέρρες για το τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή από την έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του...  

 
9ου δημοτικού σχολείου. Το τελευταίο επεισόδιο του δράματος παίχτηκε με τους γονείς, συγγενείς, μαθητές και κατοίκους της περιοχής να λένε το τελευταίο «αντίο» στο άτυχο αγόρι, που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή του.

Πλήθος κόσμου έσπευσε στην εκκλησία για να συμπαρασταθεί στους γονείς και να αποχαιρετήσει τον 11χρονο Βασίλη.

Συγκινούν τα μηνύματα των μαθητών για τον 11χρονο Βασίλη

Λευκά λουλούδια, κεριά και συγκινητικά μηνύματα άφησαν το πρωί της Τρίτης, αρκετοί γονείς και μαθητές στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών όπου σημειώθηκε η έκρηξη του λέβητα.

«Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης», γράφει το χαρτί που άφησε μαθητής στην πόρτα του σχολείου μαζί με ένα λουλούδι, όπως φαίνεται και στις εικόνες του ThessToday.gr, δείχνοντας την απέραντη θλίψη που επικρατεί.

Κλειστά τα σχολεία στις Σέρρες

Ο δήμος Σερρών ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την κηδεία του παιδιού, ενώ το 9ο Δημοτικό Σχολείο, όπου σημειώθηκε η τραγωδία, δεν θα λειτουργήσει μέχρι νεοτέρας. Παράλληλα, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των εορταστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.