Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη-Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006. 2-0 Viral Highlights/Γ' Πιερίας - video

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του δημοσιογράφου Nίκου Κολίτση (ΚateriniSport.gr)

"Άμα είναι μωρά να κάτσουν σπίτι..."


Η επιστροφή του ιστορικού Κάτω Αγιάννη (σ.σ. και όλων όσοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα, τιμωρημένων και μη, οld school αλλά και...   


 

new entries -Γιώργο Tερζή, καλή αρχή!-), στα σαλόνια της ποδοσφαιρικής ερασιτεχνικής γεωγραφίας, δε θα μπορούσε να μην είναι viral από μόνη της, έστω και χωρίς την απαγορευμένη λέξη, "Τραπεζούντα" (σ.σ. καλά το ξεκινήσαμε το κείμενο, δεν μπορείτε να πείτε...), πόσο, μάλλον, όταν αυτή συνοδεύεται από εμφατική επική νίκη επί της πρωτοπόρου και αήττητης μέχρι τώρα ομάδας της Αθλητικής Ακαδημίας Κατερίνης 2006, με 2-0 και έξι βασικές απουσίες παρακαλώ! 


Ηighlights: Υδάτινο γήπεδο... πισίνα, με καταρρακτώδη, σε σημεία, βροχή, "Γκολ της χρονιάς" Νο4 στο Ερασιτεχνικό Πιερίας, από τον Β. Εφραιμίδη (σ.σ. σκόρερ και των δύο γκολ του παιχνιδιού), που έχει σαρώσει στις προβολές, "Επίμαχη φάση της αγωνιστικής" Νο1, με την Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006 να βγαίνει... έξω από τα ρούχα της, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, νεροτσουλήθρες, ποδόσφαιρο αδιανόητο για Γ΄ κατηγορία και αντίστοιχες καιρικές συνθήκες (σ.σ. ούτε κατά διάνοια στο ΚΑΤΑΡαμένο Μουντιάλ, για να προκαλέσουμε ακόμα περισσότερο), ατάκες-φωτιά, διαιτητικές... συνεδρίες στη διάρκεια του αγώνα, ηρωικοί φίλαθλοι μέσα στη βροχή, εμείς, ενθουσιασμένοι με το... γηπεδικό φετινό ντεμπούτο, ένα με τον... ουρανό, εκεί που δε θα ανέβαινε κανείς πραγματικά ("Α, ρε Κολίτση, θα σου κάνω ένα σκέπαστρο του χρόνου!) και τόσα άλλα που θα φτάσει η ονομαστική εορτή μας και ακόμα θα... γράφουμε! (σ.σ. αν δεν είναι αυτή η ιστορική 20λεπτη ταινία μικρού μήκους, διαφήμιση για τη Νέα Σχολή Διαιτησίας, τότε τι είναι;) 


Man of the match: Ναι, ο Εφραιμίδης έκανε "εμφάνιση καριέρας", με δύο γκολ, εκ των οποίων το πρώτο θα περάσει στην ποδοσφαιρική ιστορία ως "Γκολ της χρονιάς" Νο4 στο Ερασιτεχνικό Πιερίας, αλλά εδώ αυτοδίκαια συμπεριλαμβάνονται όλοι οι συμπαίκτες του και ο οργανισμός Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη! 


Βοnus tip: Υποκλινόμαστε στο απαράμιλλο αυθεντικό Αγγλοσαξωνικό στυλ του πάγκου!