Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα 2022: Αυτά είναι 5 δώρα που θα λατρέψουν όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά



Βρείτε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά σας

Έχει φτάσει αυτή η μαγική στιγμή του χρόνου που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων. Και...  

 
ήδη μας έχει πιάσει «πονοκέφαλος» ψάχνοντας το καλύτερο δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Μη ψάχνετε επί ώρες για κάθε πιθανή και απίθανη κατηγορία όταν τη λύση μπορούν να σας δώσουν οι κονσόλες gaming;

Πρόκειται για να ένα δώρο που θα ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους και θα τους χαρίσει ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Με τις προτάσεις μάλιστα που υπάρχουν στην αγορά, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα βρείτε κάποια που να ανταποκρίνεται τόσο στο γούστο του προσώπου που σας ενδιαφέρει, όσο και στο πορτοφόλι σας.

Microsoft Xbox Series S

Μια από τις καλύτερες Value for money επιλογές. Η επόμενη γενιά παιχνιδιού φέρνει τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη κυκλοφοριών στο μικρότερο Xbox που έγινε ποτέ.

Με πιο δυναμικούς κόσμους, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και την προσθήκη του Xbox Game Pass (πωλείται ξεχωριστά), η πλήρως ψηφιακή κονσόλα Xbox Series S είναι ό,τι καλύτερο για παιχνίδια.

Nintendo Switch

Το Nintendo Switch OLED model έχει σχεδιαστεί ώστε να σας ακολουθεί παντού, μετατρέποντας την κονσόλα σας σε ένα απόλυτα φορητό σύστημα για να παίζετε τα αγαπημένα σας games ακόμα και εν κινήσει. Μαζέψτε τους φίλους σας και απολαύστε όλοι μαζί HD gaming στην τηλεόρασή σας.

Το Nintendo Switch Lite έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιχνίδι χειρός – έτσι μπορείτε να μεταβείτε στα αγαπημένα σας παιχνίδια όπου κι αν βρίσκεστε.

Με ελαφρύ, κομψό σχεδιασμό, αυτή η κονσόλα είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει στο δρόμο όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να συνδεθείτε με έως και οκτώ συστήματα Nintendo Switch και Nintendo Switch Lite μαζί για να παίξετε παιχνίδια με πολλούς παίκτες οπουδήποτε.

Sony PlayStation 5

Ποιος δεν θέλει μια κονσόλα PS5; Ολοι φυσικά. Αλλωστε είναι το καλύτερο δώρο μπορείτε να κάνετε όχι μόνο στους λάτρεις του gaming αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να έχει μια κονσόλα παιχνιδιού.

Απολαύστε ασύλληπτα γρήγορη φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, με υποστήριξη για απτική ανάδραση, σκανδάλες δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation.

Βυθιστείτε σε περισσότερα από 500 απίθανα παιχνίδια και εμπειρίες με τη δύναμη του PS VR.