Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση Έλληνες: Το Εθνικό Ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται κανονικά στις επερχόμενες εκλογές!


Συνεχίζεται η παραφιλολογία για την ενδεχόμενη μη κάθοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στις επερχόμενες εκλογές ή για να είμαστε πιο σαφείς, στην αντισυνταγματική απαγόρευση του από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της προδοσίας. Κάτι... 

 
τέτοιο βεβαίως δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, αφού ο μόνος τρόπος να αποτρέψεις την Εθνική αντίσταση, είναι να την καταστείλεις βιαίως! 
 
Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα των Παραπολιτικών και του Γιάννη Κουρτάκη (ναι, αυτόν που έπαιρνε τηλέφωνο ο Σαμαράς για να κατεβάζει άρθρα από την ιστοσελίδα του) ο υπουργός επικρατείας ή Mr. Τέρνα Γεραπετρίτης έχει ήδη καταστρώσει νομικό ανοσιούργημα για να απαγορεύσει την συμμετοχή του Ιδρυτή των ΕΛΛΗΝΩΝ, Ηλία Κασιδιάρη αλλά και ολόκληρου του κινήματος στις επερχόμενες εκλογές με απώτερο σκοπό βεβαίως την δήθεν αυτοδυναμία της ΝΔ, που δεν θα έρθει ποτέ. Πρόκειται φυσικά για μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού του εκλογικού σώματος από τα αργυρώνητα ΜΜΕ. Η εκρηκτική άνοδος του κινήματός μας σε όλη την επικράτεια έχει κυριολεκτικά τρομοκρατήσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας. 
 
Ενημερώνουμε για πολλοστή φορά την συμμορία του Μαξίμου ότι πάνω από όλους είναι η Εθνική ανεξαρτησία και η Λαϊκή κυριαρχία. Επίσης, το Σύνταγμα των Ελλήνων και η ποινική δικονομία κατοχυρώνουν πλήρως και το τεκμήριο της αθωότητας αλλά και τα πολιτικά μας δικαιώματα. 
 
Το Εθνικό Ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται κανονικά στα χέρια των Ελλήνων πολιτών στις επερχόμενες εκλογές. 
 
Εκ της Διοικούσης Επιτροπής