Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Οικογένεια Ρότσιλντ: Πόσα χρήματα βγάζουν και ποια είναι τα πλουσιότερα μέλη (φώτο)


Σύμφωνα με το therichest, αυτά είναι τα πλουσιότερα εν ζωή μέλη της οικογένειας

Οι Ρότσιλντ (Rothschild) είναι ίσως, η μοναδική οικογένεια παγκοσμίως, που τους τελευταίους τρεις αιώνες, καταφέρνει όχι μόνο, να...  


 

δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία αλλά και να την κληρονομήσει στις επόμενες γενιές χωρίς, μάλιστα, σημαντικές απώλειες.

Η δυναστεία συγκέντρωσε δισεκατομμύρια χάρη στη δραστηριοποίησή της στον τραπεζικό τομέα και έγινε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου.

Οι κληρονόμοι έχουν συνάψει οικογενειακούς δεσμούς και με άλλες εύπορες οικογένειες, μεταξύ αυτών οι Ροκφέλερ. Πιο πρόσφατα, και με την οικογένεια Χίλτον, όταν ο Τζέιμς Ρότσιλντ, παντρεύτηκε τη Νίκι Χίλτον. Επί του παρόντος, ολόκληρη η καθαρή περιουσία της οικογένειας εκτιμάται πως ανέρχεται σε 400 δισεκατομμύρια δολάρια, με ορισμένες εκτιμήσεις να φτάνουν το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με το therichest, αυτά είναι τα πλουσιότερα εν ζωή μέλη της οικογένειας


Ρότσιλντ.8. Ναντίν ντε Ρότσιλντ – 100 εκατ.



Η καθαρή περιουσία της Γαλλίδας ηθοποιού και συγγραφέα, Ναντίν ντε Ρότσιλντ εκτιμάται πως ανέρχεται σε 100 εκατομμύρια δολάρια. Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1932 στο Saint-Quentin της Γαλλίας. Ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο του μόντελινγκ, ποζάροντας για τον ζωγράφο Jean-Gabriel Domergue.

7. Εντουάρτ ντε Ρότσιλντ – 300 εκατ. 




6. Λιν Φόρεστερ ντε Ρότσιλντ – 673,6 εκατ.

Η Λιν Φόρεστερ ντε Ρότσιλντ είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στη Βρετανία, με καθαρή περιουσία περίπου 673,6 εκατομμύρια δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της οφείλεται πιθανότατα στον τρίτο γάμο της με τον Σερ Έβελυν Ρόμπερτ Άντριαν ντε Ρότσιλντ, έναν Βρετανό εκατομμυριούχο επιχειρηματία και μέλος της γνωστής οικογένειας. Αυτή τη στιγμή, διατελεί χρέη διευθύνουσας συμβούλου της EL Rothschild.

5. Ναθάνιελ Φίλιπ Ρότσιλντ – 1 δισ.

Οι New York Times τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον άνθρωπο «που μπορεί να γίνει ο πλουσιότερος Ρότσιλντ». Ο Ναθάνιελ Φίλιπ Ρότσιλντ, ο οποίος είναι μόλις 50 ετών είναι απόφοιτος του Eton College και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Έχει δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα εμπορικών συμφερόντων, έχοντας εργαστεί για hedge funds και έχει επενδύσει ουσιαστικά στην εξόρυξη άνθρακα σε όλο τον κόσμο. Η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του είναι περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια, αλλά ο Νατ αναφέρεται ότι βρίσκεται στη σειρά για κληρονομιά 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει συσταθεί σε ελβετικά καταπιστεύματα.

4. Τζέιμς Ρότσιλντ – 1,3 δισ.

Ο Τζέιμς Ρότσιλντ, χρηματοδότης και κληρονόμος τραπεζών, είναι άλλο ένα εξαιρετικά πλούσιο μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ. Ο Βρετανός επιχειρηματίας εργάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα στον κόσμο, το Rothschild Asset Management. Είναι γιος του αείμνηστου Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ, ενός από τα πλουσιότερα μέλη της βρετανικής οικογένειας Rothschild. Η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Τζέιμς Ρότσιλντ είναι 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

3. Αριάν ντε Ρότσιλντ – 1,5 δισ.



2. Τζέικομπ ντε Ρότσιλντ – 5 δισ.


Υπολογίζεται ότι ο Τζέικομπ Ρότσιλντ έχει αξία περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι Βρετανός επενδυτικός τραπεζίτης που έχει εργαστεί σε μια σειρά από τράπεζες του Λονδίνου. Είναι επίσης αξιόλογος φιλάνθρωπος και μεγάλος προστάτης των τεχνών στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τον οποίο έχει λάβει πληθώρα διακεκριμένων διακρίσεων και βραβείων.

1. Ντέιβιντ Μάγιερ ντε Ρότσιλντ – 10 δισ.

Ο Ντέιβιντ Μάγιερ είναι γνωστός εξερευνητής και περιβαλλοντολόγος που έχει συμμετάσχει σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την πλαστική ρύπανση των ωκεανών.

Είναι ίσως, ο πιο τολμηρός από όλους τους Ρότσιλντ. Ο ενθουσιώδης περιβαλλοντολόγος έχει κερδίσει ουσιαστικούς επαίνους από τους συναδέλφους του για τη δουλειά του και έχει γράψει μια σειρά βιβλίων που περιγράφουν λεπτομερώς τις ταξιδιωτικές του περιπέτειες σε απομονωμένες τοποθεσίες. Η μεγάλη πλειοψηφία της περιουσίας του που υπολογίζεται στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια προέρχεται από τις τεράστιες κληρονομιές του, σύμφωνα με διάφορες πηγές.