Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη νηπιαγωγό που ασελγούσε σε παιδάκια


Μυστήριο με τα κινητά της τηλέφωνα

Οι Αρχές άσκησαν ποινική δίωξη σε 37χρονη νηπιαγωγό για ασέλγεια σε παιδάκια στην Καβάλα, ενώ την ίδια ώρα σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες.

Πρόκειται...  


 

για παιδάκια 3 και 4 ετών, τρία κορίτσια και ένα αγοράκι. Σε βάρος της νηπιαγωγού εκκρεμούν τέσσερις μηνύσεις και της ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, για ασέλγεια σε δύο παιδιά ηλικίας 4 ετών.

Σε βάρος της γυναίκας ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και η ελάχιστη ποινή που αντιμετωπίζει είναι δέκα χρόνια κάθειρξη.

Καταγγελίες για ασελγείς πράξεις και υλικού παιδικής πορνογραφίας

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η νηπιαγωγός φέρεται να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανηλίκων κατά τη διάρκεια του μαθήματος σε νηπιαγωγείο της Καβάλας.

Υπάρχουν καταγγελίες και ότι παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, με θύματα τουλάχιστον τα δύο παιδιά.

Οι πρώτες τέσσερις καταγγελίες έφτασαν στη Δικαιοσύνη λίγο πριν το καλοκαίρι του 2022. Η υπόθεση αρχικά μπήκε στο αρχείο από την Εισαγγελία και στη συνέχεια οι γονείς των δύο παιδιών (3-4 ετών) προχώρησαν σε προσφυγή.

Οι ασελγείς πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου του 2021 και Μαΐου του 2022, σύμφωνα με την εισαγγελία Εφετών Θράκης.

«Μη το πεις στη μαμά σου»

Σύμφωνα με την εκτίμηση ψυχολόγου που έγινε σε 4χρονο κοριτσάκι που φέρεται να έπεσε θύμα της δασκάλας, στις αρχές Ιουνίου, η μικρή εξέφρασε λεκτικά και μέσω κινήσεων των χεριών της ότι υπέστη αγγίγματα στην περιοχή της κοιλιάς και των γεννητικών οργάνων από τη δασκάλα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο παιδί, ηλικίας 4 ετών, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του ότι η νηπιαγωγός του κατέβασε το παντελόνι και το έπιασε στα επίμαχα σημεία, στον χώρο του νηπιαγωγείου, όταν έλειπαν τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης, λέγοντάς του να μη το πει στη μητέρα του.

Το μυστήριο με τα κινητά τηλέφωνα της νηπιαγωγού

Η 37χρονη νηπιαγωγός καταγγέλλεται επίσης ότι βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της με κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή της, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη κατείχε τέσσερα κινητά, δύο παλιάς τεχνολογίας και δύο smartphones, τα οποία βρέθηκαν επιμελώς κατεστραμμένα, όπως προκύπτει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ερευνηθούν τα δεδομένα.

Αρνείται τις κατηγορίες η νηπιαγωγός

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νηπιαγωγός αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι τα παιδιά έβγαλαν από το μυαλό τους όσα καταγγέλλουν.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή ο οποίος δώσει συγκεκριμένες εντολές, μεταξύ άλλων για έλεγχο των ηλεκτρονικών.