Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Superleague: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν σήμερα στη Λεωφόρο



Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στη Λεωφόρο, για την 19η αγωνιστική στη Super League (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD). Και οι δυο ομάδες κυνηγάνε τη νίκη στο ίδιο γήπεδο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο...  


 

πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στη… δεύτερη πράξη των αναμετρήσεων των δυο ομάδων αυτό το οκταήμερο.

Ο Παναθηναϊκός έχει 45 βαθμούς και προέρχεται από αγχωτική νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, αλλά και από ήττα -με κακή εμφάνιση- μέσα στην Τούμπα, για τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βγάλει… αντίδραση και να παραμείνει στο +4 από την ΑΕΚ, που τον «κυνηγάει». Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ των 36 βαθμών προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία με τον ΟΦΗ και δεν θέλει να έχει μια νέα βαθμολογική απώλεια, που θα τον φέρει ακόμα… πιο πίσω.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, τον τραυματία Μάγκνουσον, αλλά και τον Κλαϊνχάισλερ (ταλαιπωρείται από ίωση). Από την άλλη, ο Σπόραρ επέστρεψε στην αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Μπερνάρ.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί τις ίδιες απουσίες που είχε και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κύπελλο (εκτός οι Τσαούσης, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς).

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ, Τσόκαϊ – Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια – Αουγκούστο, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Ολιβέιρα

Διαιτητής: Κουλμάκοφ

Βοηθοί: Ζιουκ, Μασλίνικα

4ος: Κουμπαράκης

VAR: Εστέβες

AVAR: Νικολακάκης

πηγή: newsit.gr