Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Φέτες μανταρίνια με σοκολάτα


Πανεύκολο γλυκό, έτοιμο σε λίγα λεπτά

Υλικά 

  • 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένη ημίγλυκη σοκολάτα
  • 1 κ. γλ. λάδι καρύδας


 

  • 5 μανταρίνια, καθαρισμένα
  • Θαλασσινό αλάτι με νιφάδες, για γαρνίρισμα


Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε τη λιωμένη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.

Βήμα 2
Βουτήξτε κάθε φέτα μανταρίνι στη λιωμένη σοκολάτα και μεταφέρετε το σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Βήμα 3
Γαρνίρετε με νιφάδες θαλασσινού αλατιού.

Βήμα 4
Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν, περίπου για 20 λεπτά.

Βήμα 5
Σερβίρετε και απολαύστε.