Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος που σκότωσε 45χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok



Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα (20/3) ο 36χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του, το πρωί της Κυριακής...  

 
στο Δροσερό Ξάνθης. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονός άνδρας, πυροβόλησε πέντε τουλάχιστον φορές εξ' επαφής, τον 45χρονο συγχωριανό του, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές, εντός της οικίας του τελευταίου σε καταυλισμό Ρομά, μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του, αφαιρώντας του η ζωή καθώς το θύμα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ο 36χρονος, αμέσως μετά το φονικό και λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, προκειμένου να παραδοθεί.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε εμένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια να κάτσω μέσα, θα σας σκοτώσω όλους», λέει στα τουρκικά, ο καθ' ομολογία δολοφόνος του 46χρονου, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Συνελήφθησαν όλοι για τη δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν τα δύο παιδιά του δραστη και ο γαμπρός του.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, δράστης και θύμα φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ ο 45χρονος δέχτηκε τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς. Ο 36χρονος θεωρούσε πως ο 45χρονος τον κατέδωσε στην αστυνομία, καθώς λίγες μέρες πριν είχε συλληφθεί ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας στο Δροσερό Ξάνθης. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.