Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Καλησπέρα – καλησπέρα, εκλογές θα έχουμε τον Μάιο


«Μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητος ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο. Δεν θα γίνουν τον Ιούλιο. Και δεν θα γίνουν -θα ήταν και αδιανόητο να λέγαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούλιο- διότι μπορεί να χρειαστεί δεύτερη κάλπη. Πολύ πιθανό. Και... 
 
 
δεν θα πάμε να κάνουμε εκλογές τον Αύγουστο. Και φυσικά έχουμε και την περίοδο των Πανελληνίων, την οποία πρέπει να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι στην βουλή, όχι σε υπουργικό συμβούλιο αλλά σε συνέντευξη που έδωσε στον πρώην αρχηγό του συγχωρεμένου Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στην τηλεόραση του Alpha.
 
Και το προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα:«καταρχήν πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε αποφασιστικές κυβερνήσεις με συμπαγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Έχω αποδείξει και αρκεί να δείτε τη σύνθεση της κυβέρνησής μου σήμερα, ότι έχω ενσωματώσει στο κυβερνητικό σχήμα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία» θυμίζοντας του, τους ποταμίσιους υπουργους της ΝΔ Αμυρά και Γιατρομανωλάκη που έχουν δώσει ένα άλλο χρώμα στην συντηρητική παράταξη.  
 
elkosmos.gr