Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Λόγια, Λόγια, Λόγια … Η ζωή δεν είναι λόγια, λόγια, λόγια …


 Καλημέρα σε όλους,

Ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουμε την αναφορά μας στις υποψηφιότητες για το Δήμο Πύδνας Κολινδρού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Από την ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του για δήμαρχος... 

 
Πύδνας Κολινδρού ο Νίκος Σ. Λακασάς στην ανακοίνωση, ο κ. Νίκος Λακασάς στο Συνδυασμό του Αναστάσιου Μανώλα……

Λόγια Λόγια Λόγια……… Η ζωή δεν είναι λόγια λόγια λόγια………..

Τι μας έλεγε πριν από λίγο καιρό ο κύριος αυτός?

Ότι έχει δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων που μέρα με την ημέρα μεγαλώνει καθημερινά και η παρέα ωρίμασε τόσο που πλέον μπορεί να συνθέσει μια παράταξη που χρειάζεται η Βόρεια Πιερία με Αγάπη Όραμα και Σχέδιο.

Δεν αλλάζουμε ουσιαστικά έλεγε πριν από λίγο καιρό με το να επιλέγουμε τα ίδια υλικά και πως δεν αρκεί να επιθυμούμε αλλαγές αν δεν αλλάξουμε οι ίδιοι.

Και σήμερα μια και έχει αλλάξει ο ίδιος μας προτείνει να τον επιλέξουμε μέσα από των συνδυασμό του νυν Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού.

Που κατά τα λεγόμενα του από το διανύουμε περίεργα δύσκολη περίοδο στον Δήμο μας και πως δεν έχουμε συμμετοχή στα κέντρα αποφάσεων, χρηματοδοτήσεων και προγραμμάτων φτάσαμε σήμερα να μας λέει ότι συμμετέχει στον αγώνα του νυν δήμαρχου με πίστη στην νίκη και πάντα με ηθική, αξιοπρέπεια και αλήθειες.

Πείτε μου πραγματικά αν αυτός ο άνθρωπος γνωρίζει την έννοια των παραπάνω λέξεων…. αν αυτά που συμβαίνουν δεν είναι για γέλια τότε τι είναι……..

Τώρα και ο νυν δήμαρχος προς αναζήτηση υποψηφίων καλωσόρισε στον συνδυασμό του τον κύριο Λακασά που πριν από λίγο καιρό τον θεωρούσε απών από τα κέντρα αποφάσεων, χρηματοδοτήσεων και προγραμμάτων και πως έχει βάλει των δήμο μας σε περίεργα δύσκολη περίοδο.

Πείτε μου αν δεν γελάτε με όλα αυτά ή αν πραγματικά δεν περισσεύει το χιούμορ πλέον διότι τα παιδιά μας θα ζήσουν στις επιλογές μας όπως έλεγαν κάποιοι κάποτε…….

Υστερόγραφο: Πληροφορήθηκα ότι κάποιος υποψήφιος την πρόταση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του τη συνοδεύει πάντα με την υπόσχεση τουλάχιστον μίας θέσης, λέτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο?????

Έχετε αναλογισθεί το σχέδιο τους????

Και επειδή αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και την βλέπουμε κύριε Κρομμύδα, θα περιμένουμε το σχόλιο σας για την παραπάνω συνεργασία!

Ευχαριστώ,

Νικόλαος Πλιάτσικας
Μέλος τις φιλοζωικής Αιγινίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.