Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Συγχαρητήριο Ιωάννη Ντούμου για τη διάκριση του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης


Οι διακρίσεις των δημοτικών σχολείων της Κατερίνης έχουν συνέχεια. Όταν μάλιστα οι πρωτιές έχουν πανελλήνιο χαρακτήρα αυτό μας κάνει περισσότερο περήφανους.
Εκφράζοντας... 

 
τα θερμά του συγχαρητήρια προς τη μαθητική κοινότητα του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Pierre de Coubertin’’ ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμους, τονίζει:
«Κοπιάσατε, αγωνιστήκατε, καταθέσατε ψυχή και τώρα απολαμβάνετε και δρέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Επιλέξατε να εκφραστείτε δημιουργικά στην πρωτότυπη τρισδιάστατη εικαστική σύνθεση με αναφορά τις αξίες του αθλητισμού, με αφήγημα «Θέλω, ελπίζω, μπορώ – Πως μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με τον αθλητισμό» που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου.
Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες-μαθητές, Αντώνη Διγρένη, Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου, Μιχάλη Καλαϊτζίδη, Αλεξάνδρα Κογκοπούλου, Αποστόλη Παλαιοστανίτη. Παρασκευή Τσάτσου και Άννα Τσουτσλή.
Τα εύσημα ανήκουν επίσης στο διευθυντή του σχολείου, Κωνσταντίνο Παπανικολάου, την υπεύθυνη καθηγήτρια της δράσης, Βάγια Τύρελη, το διδακτικό προσωπικό και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.
Γιατί όπως ορθά αναφέρει ο Αριστοτέλης: τρία πράγματα χρειάζονται για την εκπαίδευση, η φύση, η μάθηση και η άσκηση.
Και πάλι συγχαρητήρια.»

Γιάννης ΝτούμοςΥποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης