Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Μαχαίρωσαν 17χρονο για να τον ληστέψουν


 Δύο άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να ληστέψουν 17χρονο, χθες το βράδυ, στην περιοχή... 


 

του Ελληνικού, και όταν αντιστάθηκε τον μαχαίρωσαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν τον ανήλικο, στις 21:10, στη συμβολή της λεωφόρου Ιασωνίδου με την οδό Ριζούντος στην Αθήνα, και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνό του και τα χρήματα που είχε πάνω του. Εκείνος, όμως, αντιστάθηκε και τότε οι άγνωστοι τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 17χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Λαϊκό» όπου θα παραμείνει για δύο ημέρες. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα του τραύματος και μετέφεραν άμεσα στο χειρουργείο τον 17χρονο. Μετά από πολύωρο χειρουργείο ο ανήλικος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο πατέρας του 17χρονου μετά την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του γιού του κατήγγειλε το περιστατικό σε ανάρτηση του στο facebook. «21:10 περίπου στην Ιασωνίδου κάποιοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον γιό μου χτυπώντας τον στην κοιλιά. Αν είδε ή ξέρει κανείς κάτι, παρακαλώ ενημερώστε με» έγραψε ο ίδιος.