Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ομελέτα με σπανάκι baby


Για το τέλειο ξεκίνημα της ημέρας

Υλικά

  • 2 αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού φύλλα σπανακιού
  • 1 1/2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα


 

  • 1/4 κ. γλ. κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1/8 κ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι και πιπέρι για γεύση


Εκτέλεση

Βήμα 1
Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακατέψτε το σπανάκι και την παρμεζάνα. Προσθέστε σκόνη κρεμμυδιού, μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 2
Λαδώστε ελαφρώς ένα τηγάνι και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέστε το μείγμα αυγών και μαγειρέψτε μέχρι να σταθεροποιηθεί μερικώς, περίπου 3 λεπτά. Αναποδογυρίστε με μια σπάτουλα και συνεχίστε το μαγείρεμα, 2 έως 3 λεπτά.

Βήμα 3
Μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή και συνεχίστε το μαγείρεμα, 2 έως 3 λεπτά.