Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

"ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΑΙ" Η ΠΙΕΡΙΑ, ΤΟ "ΚΑΣΤΡΟ" ΤΗΣ "ΝΙΚΗΣ" ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΒΟΡΙΔΗΣ - ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η "ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ" ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ - ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Το μεγάλο ποσοστό του κινήματος "ΝΙΚΗ" στην Πιερία του δάσκαλου Δημήτρη Νατσιού από το Μοσχοχώρι (πρώτο πανελλαδικά με 7.5% και δεύτερο κόμμα στην Παραλία Κατερίνης!) έχει τοποθετήσει την περιφερειακή ενότητα Πιερίας στο "στόχαστρο"... 

 

της ΝΔ, με τα κορυφαία νεοδημοκρατικά στελέχη να επιδίδονται σε μια εναγώνια προσπάθεια, προκειμένου να "ψαλιδιστεί" αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Έρχεται μέχρι και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην Πιερία.

Έτσι λοιπόν μετά τον Μητσοτάκη, ο οποίος μίλησε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης το Σάββατο, αύριο στην Πιερία καταφτάνουν ακόμα δύο κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάκης Βορίδης και ο Νικήτας Κακλαμάνης, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους υποψηφίους βουλευτές και τοπικά στελέχη του κόμματος θα βρεθούν στις 10.00 το πρωί στο Αιγίνιο, στις 11.30 στον Κολινδρό και στις 13.30 στον Κορινό.

Και αναμένονται να παρελάσουν στην Πιερία και άλλοι δύο κορυφαίοι νεοδημοκράτες τις επόμενες μέρες, οι Παναγιωτόπουλος και Χρυσοχοΐδης.