Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι...


Η κυρία Σίσσυ Χαλατσογιάννη δεν είναι απλά μία νηπιαγωγός. Είναι η νηπιαγωγός της καρδιάς μας. Είναι αυτή που δεν κοίταξε ποτέ το ρολόι, είναι αυτή που δρούσε πάντα με το συναίσθημα, που εμβάθυνε στις ψυχές των παιδιών μας ενσκήπτοντας στο καθένα προσωπικά. Είναι αυτή που μύησε τα παιδιά μας στον κόσμο των ανθρώπινων αξιών.

Και ... 

 
μέσα από πρότζεκτ για τον πολιτισμό όπως αυτό της χθεσινής θεατρικής παράστασης με τίτλο Bring them back επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, που επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε η κυρία Χαλατσογιάννη, οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης μυήθηκαν στον κόσμο του πολιτισμού και διεκδίκησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Κυρία Χαλατσογιάννη σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα όσα προσφέρατε με μεγαλείο ψυχής στα παιδιά μας. Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα παιδιά μας να γυρνάνε στο σπίτι με ενθουσιασμό για τις γνώσεις που απέκτησαν. Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση. Σας ευχόμαστε να φτάσετε ακόμα ψηλότερα γιατί το αξίζετε. Από τέτοιους παιδαγωγούς έχει ανάγκη η κοινωνία. Αυτούς δηλαδή που θα συμβάλλουν στην ηθική διαπαιδαγωγηση των παιδιών μας, στην ψυχική τους υγεία αλλά και στην απόκτηση πολύπλευρων γνώσεων.

Οι γονείς του μαθητή Κωνσταντίνου Καραγιάννη