Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Σολομός με σάλτσα τσίλι



Μόνο με τρία υλικά
 
Υλικά 
 
  • 1 φιλέτο σολομού 120 γρ.
  • 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα τσίλι
  • 184 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

 
Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σολομό, με τη σάλτσα τσίλι και τα κρεμμυδάκια.

Βήμα 3
Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αδειάστε με το κουτάλι τη σάλτσα που έχει περισσέψει πάνω από το σολομό.

Βήμα 4
Ψήστε για 12- 15 λεπτά, μέχρι ο σολομός να ψηθεί αλλά να είναι ακόμα τρυφερός.