Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Υπόθεση Τάσου Μπερδέση: Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του πυγμάχου


Έπεσε νεκρός στη Βάρη Αττικής, με 14 σφαίρες

Πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα, στις 31 Μαΐου 2021 ο Πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας, Τάσος Μπερδέσης, έπεσε νεκρός στη Βάρη Αττικής, με 14 σφαίρες.

Σύμφωνα με... 

 
πληροφορίες, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία, αφού ο φάκελος δεν έχει κλείσει, αν και δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τη δολοφονία και κανένα στοιχείο που να οδηγήσει στους δράστες.O φόνος φαίνεται να μην έχει σχέση με την Πάτρα και τα όσα δεδομένα επεξεργάζονται οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, καταδεικνύουν ότι το έγκλημα σχετίζεται με αντιπαλότητες για τον έλεγχο του «τριγώνου» Γαλατσίου – Κυψέλης – Νέας Ιωνίας.

Η εντολή της εκτέλεσης προήλθε πιθανότατα από ένα στενό πυρήνα ηθικών αυτουργών, οι οποίοι είναι γνωστοί στην Αστυνομία ως εντολείς των εκτελεστών του Τάσου Μπερδέση και άλλων τα τελευταία χρόνια. Οπως αποδεινύεται, το «δέσιμο» των υποθέσεων δεν είναι εύκολο να γίνει.

Στην Πάτρα, η μητέρα, ο αδελφός του και όσοι τον αγαπούσαν περιμένουν οτιδήποτε νεώτερο, ώστε οι άνανδροι που τον «έφαγαν» με δόλιο τρόπο, να καθίσουν στο σκαμνί.