Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: " ..........εν γένει είναι ωραία να τηρούνται οι υποσχέσεις ..." - ΦΩΤΟ



Προεκλογικά και το πρώτο διάστημα της νέας διοίκησης του Δήμου μας ένιωσα (φαντάζομαι όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες ) πως κάτι θα άλλαζε.
Με το καλημέρα ξηλώθηκε η πινακίδα του ιδρυτή της Ολυμπιακής Ακτής και ξεκίνησε το ''αντιπλημμυρικό" όπως το αντιλαμβάνονταν οι διοικούντες.

Κλιμάκιο αντιδημάρχων επισκέφθηκε τον οικισμό συνοδευόμενο και από τη διοίκηση των ενοικιαζομένων δωματίων και δήλωναν πως... 

 
το επόμενο καλοκαίρι (2020) θα κατασκευαζόταν αντιπλημμυρικά έργα, δύο parking δεξιά και αριστερά του οικισμού, θα ανακατασκευαζόταν τα γήπεδα μπάσκετ και τέννις καθώς και ο πεζόδρομος.

Τέσσερα καλοκαίρια μετά και ενόψη των εκλογών του φθινοπώρου (και της διοργάνωσης almira man ) αρχές Απριλίου κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας επισκέφθηκε τα γήπεδα και ένιωσα πως αύριο ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής.

Σήμερα ενόψη τριημέρου η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Δείγμα του επί τετραετίας οργασμού έργων, η σκουριά στην βόρεια είσοδο του οικισμού, η ξύλινη γέφυρα που καλύπτει το σπασμένο κράσπεδο (έργο που ανέτρεψε νόμους της φυσικής... σπάσαμε το ψηλό σημείο να φεύγουν τα νερά.... ενώ υπάρχει αγωγός από κάτω 1χ1 μέτρα....???), η άθλια κατάσταση του πεζόδρομου (σπασμένες πλάκες και λακκούβες) οι σπασμένες μπάρες, η έλλειψη αστυνόμευσης (απέραντο parking) καθημερινά ο πεζόδρομος, η σκόνη και η λάσπη στα ''parking", το άθλιο δάπεδο στο γήπεδο μπάσκετ..... και για να μην αδικούμε κιόλας απομακρύνθηκαν και οι δύο.... ''παράνομα τοποθετημένες'' ζαρτινιέρες, από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια και από την Ολυμπιακή Ακτή και από την πόλη!!!!!!!!!! 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ