Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ελένη Παπαδοπούλου: «Η Αθήνα πρέπει να ξαναγίνει η Αθήνα ΜΑΣ»


Σε ανάρτηση της στην σελίδα της στο διαδίκτυο η Ελένη Παπαδοπούλου, επικεφαλής της Παράταξης η Αθήνα ΜΑΣ ανακοίνωσε ότι άνοιξε η πλατφόρμα δήλωσης του συνδυασμού και των υποψηφίων του. «Είμαστε έτοιμοι για την τελική ευθεία. Σκοπεύουμε... 

 
να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος όσον αφορά τον αριθμό των υποψηφίων. Ήδη πολλοί αξιόλογοι συμπολίτες μας από διάφορους χώρους, με διαφορετικά προφίλ, αλλά με κοινές αξίες και κοινό στόχο στηρίζουν εμπράκτως με την υποψηφιότητα τους την δημοτική κίνηση “Η Αθήνα ΜΑΣ”, ώστε ο συνδυασμός μας να κατέβει στις εκλογές. Χωρίς την εμπιστοσύνη τους και τη συμμετοχή τους αυτό δεν θα ήταν εφικτό. Πιστεύουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
 
Πιστεύουμε στην ενεργό συμμετοχή του πολίτη στα κοινά. Ο Δήμος είναι κάτι που μας αφορά όλους. Οι αποφάσεις του, οι δράσεις του είναι συνδεδεμένες με την καθημερινότητα μας και την ποιότητα ζωής μας. Για τον λόγο αυτό και καθώς πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων υποψηφιοτήτων θα ήθελα να καλέσω όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για αυτήν την πόλη, όσους θεωρείτε ότι η κίνηση μας είναι ένα ανάχωμα στην υποβάθμιση που συντελείται εδώ και χρόνια, όσους πιστεύετε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε με στοχευμένες δράσεις ουσίας την καθημερινότητα μας, να επικοινωνήσετε μαζί μου και να δηλώσετε συμμετοχή. Η Αθήνα πρέπει να ξαναγίνει η Αθήνα ΜΑΣ.»