Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ "ΒΟΜΒΑ" ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΠΡΗΡΩΣΤΕ ΤΑ 4 εκ. ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΔΕΥΑΚ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

 
Η "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το έγγραφο "ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ" που απέστειλε η ΔΕΗ προς τον δήμο Κατερίνης, το υπουργείο Εσωτερικών, την Εισαγγελία Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προκειμένου να ενημερωθούν με αντικειμενικό τρόπο οι πολίτες και να κατανοήσουν απολύτως τα πεπραγμένα των συνδιοικούντων τον δήμο Κατερίνης, οι οποίοι...
 

άφησαν χρέος 4 εκατομμυρίων ευρώ της ΔΕΥΑΚ στη ΔΕΗ, το οποίο αν δεν πληρωθεί μέσα σε ένα μήνα, δηλαδή περίπου στις 30 Σεπτεμβρίου πέφτει από τότε που απεστάλη το έγγραφο, η ΔΕΗ θα διακόψει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ΔΕΗ όπως αναφέρεται στο έγγραφο, έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και καλεί τον Δήμο Κατερίνης σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί το χρέος να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε από τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος να μην θίγουν πρόσωπα, επιχειρήσεις κ.λ.π.

  Η είδηση "βόμβα" που φέρνει στη δημοσιότητα η "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" για να ενημερωθούν αντικειμενικά όλοι οι δημότες καταδεικνύει την απερίγραπτη ανικανότητα και τα ασύστολα ψεύδη της διοίκησης Κουκοδήμου - Νταντάμη που εμπαίζει και εξαπατεί τον λαό του δήμου Κατερίνης ότι δήθεν έχουν εξοφληθεί τα χρέη.

Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι συνδιοικούντες του δήμου Κατερίνης (Κουκοδήμος - Νταντάμης), καθώς και η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ (Μπουσνάκης) για όσα τους καταγγέλλει η ΔΕΗ και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους πολίτες.

 ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΕΗ: 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ