Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Φαβορί η Αχτσιόγλου, δεν τραβάει ο Κασελάκης παρά το σπρώξιμο, κουβά ο Τζουμάκας


Μπορεί το κόμμα να είναι αριστερό και επαναστατικό (τουλάχιστον στις ταμπέλες) αλλά φαίνεται ότι μετά την υποψηφιότητα Κασελάκη άρχισε να ασχολείται μαζί τους και η ελεύθερη αγορά. 
 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις τω μπουκ η... 

 
Έφη Αχτσιόγλου είναι το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσει στις εσωκομματικές εκλογές και να αναλάβει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι στοιχηματικές εταιρίες συμφωνούν πως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει την κούρσα με τον… Κασσελάκη να ακολουθεί αλλά τη διαφορά τους να είναι πολύ μεγάλη. 
 
Στην τρίτη θέση γίνεται «ντέρμπι» μεταξύ Παππά και Τσακαλώτου ενώ μηδαμινές είναι οι πιθανότητες του Στέφανου Τζουμάκα. Την μικρότερη απόδοση υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου δίνει η Stoiximan: Έφη Αχτσιόγλου 1.20 Στέφανος Κασσελάκης 3.20 Νίκος Παππάς 18.00 Ευκλείδης Τσακαλώτος 25.00 Στέφανος Τζουμάκας 50.00 
 
Σε ανάλογα επίπεδα κυμαίνονται και οι αποδόσεις της novibet για την εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Έφη Αχτσιόγλου 1.25 Στέφανος Κασσελάκης 3.30 Νίκος Παππάς 23.00 Ευκλείδης Τσακαλώτος 26.00 Στέφανος Τζουμάκας 51.00 
 
Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να επιλέξετε ένα fan bet με τον Σύντροφο εκ ΠΑΣΟΚ Στέφανο, ή να ρισκάρετε με τον εφοπλιστή Κασελάκη που επιστρέφει στον τόπο του νέος και επιτυχημένος ως άλλος Βουλευτής Μαντάς, μέλλων υπουργός Ναυτιλίας.  

elkosmos.gr