Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πέθανε το γνωστό μοντέλο Nichole Coats σε ηλικία μόλις 32 ετών – Την αναγνώρισαν μόνο από τα τατουάζ της


«Ήταν αγνώριστη σαν να την είχαν χτυπήσει» αναφέρει η θεία της

Το γνωστό μοντέλο Nichole Coats βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις 10 Σεπτεμβρίου από τον πατέρα και τη θεία της.

Η οικογένεια της, ανησυχούσαν επειδή... 

 
δεν είχαν νέα της για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KTLA. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τον θάνατό του μοντέλου στο ABC7.

«Αυτό είναι παράλογο και θέλω κάποιες απαντήσεις γιατί η κόρη μου έφυγε», είπε η μητέρα της, Sharon στο KTLA. «Και δεν είναι δίκαιο. Θέλω όλοι να μάθουν ποιος της το έκανε αυτό. Δεν έπρεπε να φύγει» είπε.

Η θεία του μοντέλου May Stevens αποκάλυψε ότι «δεν μπορούσε να αναγνωρίσει» την ανιψιά της.

«Δεν φαινόταν καλά όπως ήταν τοποθετημένη στο κρεβάτι. Ήταν αγνώριστη σαν να την είχαν χτυπήσει. Χρειάστηκε να την αναγνωρίσουμε από τα τατουάζ της.»

Ο θάνατος του μοντέλου είναι η δεύτερη ανάλογη περίπτωση θανάτου που σημειώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες. Στις 12 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε νεκρό ένα ακόμα μοντέλο, η Maleesa Mooney, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε επίσης στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με το KTLA, οι αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση της Maleesa ως δολοφονία, ενώ ο θάνατος της Nichole έχει χαρακτηριστεί από την αστυνομία ως «ύποπτος».

Όταν ρωτήθηκε εάν οι δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να συνδέονται, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε στο ABC News ότι «είναι πολύ νωρίς» για να πουν οι αρχές κάτι τέτοιο.