Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΜΠΛΟΓΚΕΡ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 65% ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


 Σε ερώτηση προς τον δημοσιογράφο - μπλόγκερ Αποστόλη Λέινα για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών στη Βόρεια Πιερία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, αυτός προέβη στην εξής δήλωση:

 

"Τις τελευταίες ημέρες κινούμαι στον δήμο Πύδνας - Κολινδρού και αντλώ σημαντική πληροφόρηση από πολλές "πηγές" και πρώτα από όλα από τους ψηφοφόρους. 

Ο Κομπατσιάρης δεν έχει τις δυνατότητες να νικήσει τον στρατηγό σε καμία περίπτωση. Τα συγκρίσιμα μεγέθη είναι καταλυτικά υπέρ του στρατηγού Ανέστη Μανώλα με το "βαρύ" βιογραφικό του κ.λ.π και αυτό το αντιλαμβάνεται εύκολα η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών του βόρειου δήμου της Πιερίας.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες ότι ο συνδυασμός του Βαγγέλη Λαγδάρη που αποκλείστηκε από την πρώτη Κυριακή θα κινηθεί "υπογείως" υπέρ του στρατηγού εξ ου και τα "ανοίγματα" του δημάρχου Ανέστη Μανώλα στις τελευταίες προεκλογικές του ομιλίες.

Ο στρατηγός με αυτά και άλλα σημαντικά στοιχεία που έχω συγκεντρώσει θα λάβει ποσοστό γύρω στο 65% και η νίκη του στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής της 15ης Οκτωβρίου θα είναι σαρωτική".