Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Τάζουν και απειλούν



Αντιδήμαρχος Κατερίνης, διαγράφει χρέη επιχειρήσεων και πολιτών

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τα στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής. Στην αγωνία τους καθότι οδηγούνται σε εκλογική πανωλεθρία, χρησιμοποιούν πλέον, μετά το ψέμα, και τη μέθοδο των υποσχέσεων και ακόμα των απειλών.

Ήδη προχώρησαν... 

 
με συνοπτικές διαδικασίες στις διαγραφές χρεών επιχειρήσεων του Δήμου Κατερίνης και πολιτών (κυρίως σε εισφορά σε χρήμα), ασφαλώς παράνομα και προκλητικά. Μάλιστα, Αντιδήμαρχος Κατερίνης, με τη σύμφωνη γνώμη όλης της διοίκησης του Δήμου, όπως καταγγέλθηκε από πολίτες, υπόσχεται και σε άλλους επιχειρηματίες κυρίως του τουρισμού και της εστίασης, καθώς και πολιτών, ότι θα διαγράψει και θα χαρίσει τα χρέη τους προς το Δήμο Κατερίνης, εφ’ όσον τους ψηφίσουν.

Δεν σταματούν μόνο εκεί. Απειλούν και εκβιάζουν τους συμπολίτες μας για περαιτέρω «τιμωρίες», εξονυχιστικούς ελέγχους μέχρι και κλείσιμο των επιχειρήσεων τους.

Κύριοι της σημερινής διοίκησης του Δήμου Κατερίνης. Σας καταλάβαμε και δεν πτοούμαστε από τα τερτίπια σας. Αποδεικνύεται ότι πλέον δεν έχετε και ηθικούς φραγμούς.

Ο έντιμος και καθαρός προεκλογικός αγώνας είναι άγνωστος για εσάς. Αντί να μας παρουσιάζετε έργο και προτάσεις καταφεύγετε σε κινήσεις που υποδηλώνουν την πανωλεθρία που σας περιμένει.

Επιτέλους, κρατείστε και λίγο τα προσχήματα. Σας γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργείτε. Σταματήστε τον κατήφορο που ακολουθείτε.

Έχουν γνώση οι φύλακες.

Ένας καταγγέλλων πολίτης