Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ η Μαίρη Χρονοπούλου - Ήταν αναίσθητη για ώρες μέχρι να τη βρει η βοηθός της


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από τη Δευτέρα (2/10) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, η κορυφαία πρωταγωνίστρια του Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Μαίρη Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με...  

 
όσα γράφει στην εφημερίδα Espresso ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Γιάννης Αρμουτίδης, το απόγευμα της Κυριακής 1/10, η λαμπερή πρωταγωνίστρια, Μαίρη Χρονοπούλου γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Εκείνη την στιγμή ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός της οικίας, σε προσωπικές της υποχρεώσεις.

Η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι

Κατά την πτώση της, η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα. Λίγες ώρες αργότερα η βοηθός της -μπαίνοντας στο σπίτι- αντίκρισε την Μαίρη σωριασμένη στο πάτωμα και κάλεσε για βοήθεια τους οικείους του στενού φιλικού της περιβάλλοντος.

Από την πτώση είχε προκληθεί εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, διότι απαγορευόταν οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση. Με εξαιρετική προσοχή μεταφέρθηκε στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Η σπουδαία ηθοποιός οδηγήθηκε αμέσως για απεικονιστικές εξετάσεις, όπου και διαγνώστηκε βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει έως τώρα.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και εξέχοντες ιατροί παρακολουθούν ενδελεχώς τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της. Η οποία χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά βαριά και όλοι προσεύχονται και ελπίζουν σε ένα θαύμα. Όλο το οικείο περιβάλλον της Μαίρης Χρονοπούλου είναι συντετριμμένο.

.reader.