Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ο Φώτης Ορέστης είναι εν ενεργεία μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης και ξανά υποψήφιος με την παράταξη «Δήμος Πρότυπο»


Μια ήρεμη δύναμη ενισχύει σημαντικά τον αγώνα του Γιάννη Ντούμου, που γνωρίζει το ίδιο καλά την αυτοδιοίκηση και τον τόπο μας. Ο Φώτης Ορέστης είναι εν ενεργεία μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης και ξανά υποψήφιος με την παράταξη «Δήμος Πρότυπο».

 
Αυθεντικός, με θάρρος και δύναμη, υπηρέτησε με απόλυτη συνέπεια τα καθήκοντα του όλα αυτά τα χρόνια. Υπενθυμίζεται πως έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Πέτρας. Έχει συναίσθηση της καθημερινότητας, χαρτογραφεί και αφουγκράζεται τα προβλήματα των απλών ανθρώπων και προσπαθεί για αυτά. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πούνε για τον Φώτη Ορέστη, έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας που νοιάζεται έμπρακτα για το κοινό συμφέρον. Έχει καλούς φίλους σε όλες τις δημοτικές ενότητες και χωριά της περιοχής μας, τους οποίους δεν ξεχνά ποτέ. Ο ίδιος δραστηριοποιείται και στον πρωτογενή τομέα και είναι γεγονός πως ο αγροτικός κόσμος του δήμου βλέπει στο πρόσωπό του έναν δικό τους άνθρωπο.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται μαζί με τον αδερφό του πρώην πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας Δημήτρη Φώτη και τον αδελφικό του φίλο Αθανάσιο Αγγελάκη.