Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΚΟΥΚΟΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

 
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ...
 
Το Προσκλητήριο Νεκρών στο Μνημόσυνο Εθνικής Μνήμης στον Κούκο για τους πεσόντες ηρωικά υπέρ της Ελευθερίας και της Πατρίδας στις 18 Οκτωβρίου του 1944 κατά την κομμουνιστική επιδρομή, αλλά και των αθώων θυμάτων του άμαχου πληθυσμού, αποτελείτο... 


 

από περισσότερα από 600 ονόματα, τα οποία φώναζε ο τελετάρχης της εκδήλωσης, ο δημοσιογράφος Διονύσης Βουλγαρόπουλος, ενώ ο δημοσιογράφος - μπλόγκερ Αποστόλης Λέινας, ο οποίος απεικονίζεται στη φωτογραφία, έσπευσε να τον βοηθήσει στην εκφώνηση των ονομάτων από τη μέση και μετά του μακρύ καταλόγου του Προσκλητηρίου των Ηρωικών Νεκρών του μαρτυρικού Κούκου.   

Το Μνημόσυνο Εθνικής Μνήμης για το τοπικό ολοκαύτωμα που προκλήθηκε από την κομμουνιστική επιδρομή τελέστηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Κούκο με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου υπέρ των Πεσόντων Μαχητών των Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης ΕΔΕΣ-ΠΑΟ-ΕΕΣ, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι για την Πατρίδα και την Ελευθερία για να μην περάσει ο κομμουνισμός.

Αλγεινή εντύπωση προκλήθηκε στους παρισταμένους για την για μια ακόμα φορά απουσία των "πολιτικάντηδων" από την ιστορική εκδήλωση, οι οποίοι έρχονται μόνον προεκλογικά για να ζητιανέψουν καμιά ψήφο.

Τους Ήρωες του, δεν τους ξεχνάει όμως και τους τιμάει ο ίδιος ο λαός.