Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Πάντα κοντά στους συμπολίτες του


 
Εν μέσω της συζήτησης δυο νομοσχέδιων του Υπουργείου Οικονομικών, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ολομέλεια και στις επιτροπές... 
της Βουλής (σε αυτό, μάλιστα, για τα μέτρα πάταξης της φοροδιαφυγής είναι ο εισηγητής του), και της προετοιμασίας, ως ειδικός εισηγητής, για την συζήτηση της επόμενης εβδομάδας του προϋπολογισμού για το 2024, το τριήμερο που μας πέρασε ο Βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος «όργωσε» το νομό.   
 


Από το Αιγίνιο μέχρι το Λιτόχωρο και τους Πόρους, στην Κατερίνη και στην ορκωμοσία των αποφοίτων του μεταπτυχιακού του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ, σε παρουσίαση βιβλίου στον Νέστωρα, στην απόδοση τιμών στον Κοτζά Αναστάς αλλά και στην Θρακική Εστία για τη δοκιμή "Βαρβάρας" καθώς και στη συνάντηση με τον νέο Πρύτανη του ΔΙΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη και Δευτέρα πρωί απευθείας στη Βουλή, είναι μόνο μερικά από αυτά που αντιληφθήκαμε από την πλούσια δράση και παρουσία του.

Ο Φώντας τιμά την ψήφο των συμπατριωτών του και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα τους, όπως το έκανε και όλη την προηγούμενη τετραετία χωρίς να υπολογίζει κούραση και χρόνο.

Και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται, όπου βρίσκεται τυγχάνει διαρκώς της πιο θερμής υποδοχής.