Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Επείγουσα Ανάγκη Λογοδοσίας: Παραμέληση Πάρκου Κατερίνης ως προς τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από τη διοίκηση Κουκοδήμου - Νταντάμη


 Αγαπητοί συμπολίτες,

Γράφω για να εκφράσω τη βαθιά μου απογοήτευση και δυσαρέσκεια για την απερχόμενη τοπική δημοτική διοίκηση Κουκοδήμου - Νταντάμη σχετικά με την κραυγαλέα αμέλειά τους στον στολισμό του Πάρκου Κατερίνης για την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτή η παράβλεψη όχι μόνο αμβλύνει το εορταστικό πνεύμα αλλά αντικατοπτρίζει επίσης την έλλειψη δέσμευσης για την ευημερία της κοινότητας και τις πολιτιστικές παραδόσεις.

Για χρόνια, το... 

 
Πάρκο Κατερίνης είναι το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εορτασμών της κοινότητάς μας, ένα μέρος όπου συγκεντρώνονται οικογένειες, φίλοι και επισκέπτες για να απολαύσουν τη χαρά και την ομορφιά της εορταστικής περιόδου. Οι διακοσμήσεις ήταν πάντα σύμβολο της ζεστασιάς, της ενότητας και του εορταστικού πνεύματος της κοινότητάς μας. Η αποτυχία της διοίκησης να διατηρήσει αυτή την παράδοση δεν είναι απλώς μια χαμένη ευκαιρία, αλλά μια πράξη περιφρόνησης των συναισθημάτων και των προσδοκιών της κοινότητας.

Αυτή η έλλειψη δράσης εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις προτεραιότητες της απερχόμενης διοίκησης και την κατανόηση των αναγκών της κοινότητας. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε δημόσιους χώρους όπως το πάρκο Κατερίνης δεν είναι απλά στολίδια, είναι μια αντανάκλαση της συλλογικής μας χαράς και ένας φάρος φωτός σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η απουσία τους γίνεται βαθιά αισθητή σε όλους εμάς που κρατάμε αυτές τις παραδόσεις κοντά στην καρδιά μας.

Εμείς, ως μέλη αυτής της κοινότητας, αξίζουμε καλύτερα. Αξίζουμε ηγέτες που κατανοούν τη σημασία της διατήρησης των παραδόσεων, ειδικά εκείνων που φέρνουν φως και ευτυχία στη ζωή μας. Αυτή η αποτυχία της απερχόμενης διοίκησης Κουκοδήμου - Νταντάμη είναι απαράδεκτη και απαιτεί άμεση διόρθωση. Αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο τρόπο τους πολίτες της Κατερίνης που επέλεξαν μια διαφορετική διοίκηση για τον τόπο τους.

Εν κατακλείδι, είναι καιρός να ακουστεί η φωνή μας και να γίνουν σεβαστές οι παραδόσεις μας. Ανυπομονούμε να δούμε το Πάρκο Κατερίνης να αποκαθίσταται στην εορταστική του αίγλη και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τέτοιες παραλείψεις στο μέλλον από τη νέα διοίκηση.

Με εκτίμηση,

Πολίτης Κατερίνης