Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Γαλάζιες μεθοδεύσεις για το «μεταναστευτικό», τον «γάμο ομόφυλων ζευγαριών» και την τεκνοθεσία


 Την ώρα που ο κόσμος ασχολείται με που θα βρει χρήματα για να εορτάσει αξιοπρεπώς τα Χριστούγεννα η κυβέρνηση φέρνει στην Βουλή τον “Δούρειο Ίππο” του “μεταναστευτικού. Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Καιρίδης φέρνει τροπολογία με αλλαγή στο σύστημα χορήγησης άδειας παραμονής στην χώρα μας. 
 
Μέχρι σήμερα... 

 
έπρεπε κάποιος να βρίσκεται στην χώρα μας, νόμιμα ή παράνομα 7 χρόνια, τώρα με την τροπολογία Καιρίδη αρκούν 3 χρόνια. 
 
Θα παίρνει άδεια παραμονής κάποιος ακόμη και εάν έχει απορριφθεί η αίτησή του για άσυλο και η δικαιολογία της κυβέρνησης είναι πως έτσι λύνουν το πρόβλημα των εργατικών χεριών. 
 
Στην τροπολογία αντέδρασε, έντονα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που ζήτησε να αποσυρθεί γιατί καθιστά την χώρα μας πόλο έλξης για τους παράνομους μετανάστες. 
 
Την τροπολογία υπερασπίστηκε ο διαχρονικός υμνητής όλων των προέδρων της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε από τους φίλους του γιατί η τροπολογία είναι καλή. Αυτό ισχύει για όσους έχουν έρθει στην χώρα μας έως τις 30 Νοεβρίου του 2023, δηλαδή χιλιάδες άτομα, γι’ αυτό τις ήθελαν τις κλειστές περιποιημένες Δομές. 
 
Η παγίδα με τον “γάμο” ομόφυλων ζευγαριών 
 
Διακαής πόθος του Μητσοτάκη είναι να ψηφιστεί ο “γάμος” των ομόφυλων ζευγαριών και η τεκνοθεσία, υπάρχουν όμως αντιδράσεις, ακόμη και από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, πως θα ξεπεραστούν; 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το Νομοσχέδιο θα έρθει στην Βουλή μετά τις ευρωεκλογές όχι για τον φόβο πτώσης των ποσοστών εάν έρθει πριν ή για να πειστούν κάποιοι. Τότε, περί τα μέσα Ιουλίου, θα λειτουργεί το θερινό τμήμα της Βουλής και θα αρκούν 100 ψήφοι, όχι 151. 
 
Ακόμη το ποιοι θα απαρτίζουν το Σώμα στο θερινό τμήμα το αποφασίζει ο πρόεδρος, οπότε θα συμμετάσχουν όσοι είναι θετικοί. 
 
Όσο για την τεκνοθεσία επιχειρούν να απομονώσουν όσους διαφωνούν με την αναφορά πως θα ισχύει, σε όλα, ότι ισχύει για τα ετερόφυλα ζευγάρια, άρα και η τεκνοθεσία. Ήδη επιστρατεύονται Συνταγματολόγοι και δημοσιογράφοι για να μας πείσουν πως εάν δεν δωθεί αυτό το δικαίωμα όποιος προσφύγει στην Δικαιοσύνη θα δικαιωθεί. Αυτή η 8ετία της ΝΔ μπορεί να θεωρηθεί μία από τις χειρότερες περιόδους της Νεότερής μας Ιστορίας....

elkosmos.gr